Temptu

Temptu

Van de rode loper tot de catwalk, TEMPTU realiseerde reeds adembenemende looks voor de meeste iconische gezichten in mode, muziek en film. Wij brengen dit revolutionaire make-up merk naar België. Creëer de perfectie waar make-up artists naar streven en waarvan fotografen en videografen van houden.

Hoe graag we onze producten in de handen van professionals zien en op het podium en scherm, geloven we er sterk in dat ons product voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Het is onze missie om deze baanbrekende technologie en geavanceerde make-up formules tot bij jou te brengen. In 2009 lanceerden we ons allereerste gebruiksvriendelijk make-up systeem om thuis te airbrushen. Eindelijk kan elke man en vrouw een vlekkeloze make-up aanbrengen en professionele resultaten bereiken met onze exclusief Airpod make-up. TEMPTU is trots het gezicht te zijn van moderne schoonheid en de norm te stellen voor professionele make-up in elke badkamer. We zijn ervan overtuigd dat iedereen het verdient om te stralen. We blijven innoveren om onze formules te perfectioneren zodat die ‘perfecte camera-look’ voor iedereen binnen handbereik is of je nu de paparazzi ontwijkt of even om de hoek naar de winkel loopt.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk TEMTPU. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website.

Revolutionair ‘licht-als-lucht’ make-up system voor professionals én thuisgebruik

Een vlekkeloos resultaat in enkele seconden

Volledig dierenproefvrij ontwikkeld

Clean Beauty Commitment