Temptu

Temptu

Van de rode loper tot de catwalk, TEMPTU realiseerde reeds adembenemende looks voor de meeste iconische gezichten in mode, muziek en film. Wij brengen dit revolutionaire make-up merk naar België. Creëer de perfectie waar make-up artists naar streven en waarvan fotografen en videografen van houden.

Om ervoor te zorgen dat die ‘perfecte camera-look’ voor iedereen binnen handbereik is, lanceerde TEMPTU het allereerste gebruiksvriendelijk make-up systeem om thuis te airbrushen. Eindelijk kan elke man en vrouw een vlekkeloze make-up aanbrengen en professionele resultaten bereiken met de exclusief Airpod make-up.

Met de airbrush techniek kunt u foundation, bronzer, blush, highlighter en oogschaduw aanbrengen, maar ook de wenkbrauwen bijkleuren en een mooi kleur op de lippen plaatsen. Met airbrush make-up sprayen we de make-up zo licht als lucht op de huid. Onze make-up wordt omgevormd tot een micro-fijne nevel die versmelt met de huid en er echt natuurlijk uitziet.

Kiest u toch liever voor een full coverage make-up? Doordat u de foundation in lagen opbouwt kunt u steeds de dekking creëren die de klant wenst. Van heel natuurlijk, naar wat meer gedekt tot een uitgesproken make-up.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk TEMTPU. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website.

Revolutionair ‘licht-als-lucht’ make-up system voor professionals én thuisgebruik

Een vlekkeloos resultaat in enkele seconden

Volledig dierenproefvrij ontwikkeld

Clean Beauty Commitment