OVER ONS

WIE IS DELISE COSMETICS

Elise en Delphine Dewinter, twee zussen afkomstig uit Waregem, hebben sinds 2015 de groothandelzaak ‘Delise Cosmetics’ opgericht. Het verhaal startte met de exclusiviteit voor het merk Jean D’Arcel in België, Luxemburg en Frankrijk. Het aanbod van Delise Cosmetics werd geleidelijk aan uitgebreid met andere skincare-merken die elk een specifiek doel voor ogen hebben.

Elemental Herbology brengt harmonie tussen natuurlijke skincare en huidverbetering. CARL&SON biedt de perfecte oplossing in vegan skincare en cosmetica voor mannen.

Ons aanbod reikt echter verder dan skincare en cosmetica. Als schoonheidsspecialiste kunt u bij ons ook terecht voor handhygiëneproducten van DOU, nagelverzorging van Nailcare Manon, ontharingsproducten van Arcocere en airbrush make-up van Temptu.

Bij Delise Cosmetics kan u terecht voor professionele schoonheidsproducten, -behandelingen en apparaten. Onze internationale kwaliteitsmerken en professioneel team staan garant voor een uitgebreid en gevarieerd productaanbod die constant vernieuwd wordt.

Bij ons gelden geen minimum aankopen of afnames.

Wij bieden een uitgebreid gamma producten aan met verschillende merken en producten voor ieder huidtype, leeftijd en budget.

Wij bieden een persoonlijke service, gebaseerd op de noden en wensen van elke klant.

U kunt rekenen op een uitgebreide ondersteuning op vlak van marketing en vrij gebruik van foto’s en video’s voor sociale media.

Er zijn vaste en variabele acties en kortingen op onze producten, doorheen het hele jaar.

Elke schoonheidsspecialiste die start met één van onze merken heeft recht op minstens 1 gratis privé cursus. Daarbovenop bieden we via verschillende kanalen opleidingen over zowel producten als behandelingen.

Jaarlijks organiseren we verschillende workshops, groepstrainingen, personal coachings & evenementen.

Voor elk merk zijn er een gedetailleerde productbeschrijvingen en werkboeken ontworpen.

Regelmatig komen er trendy & seizoensgebonden producten en behandelingen uit (vb. moederdag, zomer, winter, kerst …)

Ons professioneel team staat garant voor een uitstekende service & heeft een verantwoordelijke binnen elk domein (opleidingen, marketing, sales …).

REVIEW
KLANTEN
AAN HET WOORD
Pascale Beun

Super team en super producten!

Tamara Gentier

Ik heb onlangs opleiding gekregen van de producten die ik besteld heb. Ik heb enorm veel info gekregen van een heel leuk team! Ik ben blij dat ik met deze producten en dit team mag samenwerken!

Alina Lugojan

Gisteren heb ik een zeer interessante opleiding over de nieuwe winterbehandeling gekregen, een echte aanrader! Tof team, veel informatie en super goede & originele producten!

Sarah De Wilde

Goede service, zeer uitgebreid gamma. Altijd klaar om te antwoorden op vragen! Je bent zeker geen nummer, jullie zijn steeds altijd even vriendelijk! Top!

Vicky Vandewiele

Aangename producten om mee te werken. Prijs/kwaliteit zit zeker goed. De merken doen hun werk op vlak van huidverbetering!

Esthetiek Pascale

Tof team, staat altijd klaar, hoe moeilijk het soms ook is. You are the best!

ONS TEAM
_MG_6514-website
Elise Dewinter
Zaakvoerder
_MG_6382-website
Delphine Dewinter
Zaakvoerder
_MG_7814-website
Anne-Sophie Insacco
Opleidingscoach
_MG_7741-website
Julie Maes
Marketing Manager
IMG_6547-1-1
Julie
Vertegenwoordiger