Carl & Son

Carl & Son

Scandinavische huidverzorgingsproducten voor mannen. Deze producten zijn ontwikkeld voor de moderne man en zijn makkelijk in gebruik. Ze helpen u er op uw best uit te zien en de dag stralend te starten.

De producten zijn vegan & diervriendelijk geproduceerd, vrij van parabenen, siliconen, sulfaten & microplastics. De productontwikkeling gebeurt in Zweden & is gebaseerd op het Scandinavische weer en de drukke levensstijl waarmee we dagelijks te maken hebben.

Skincare & make-up

Alle producten voorzien mannen van de dagelijkse essentials en geven een onmiddellijk gevoel van frisheid en langdurige hydratatie. Naast de huidverzorgingsproducten, biedt Carl&Son ook een gamma ‘“no make-up make-up”-producten aan.

De make-up producten zijn een compromis tussen skincare en make-up voor een natuurlijke, maar verbeterde look. De producten kregen de naam van wat ze effectief doen (vb. spot fighter, dark circle eliminator, beard filler, brow definer …).

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk Carl&Son. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website.

Productontwikkeling gebeurt in Zweden & is gebaseerd op de drukke levensstijl waarmee we dagelijks te maken hebben

Vegan geproduceerd, vrij van parabenen, siliconen, sulfaten & microplastics

Producten ontwikkeld zonder dierproeven

De productingrediënten werden getest bij proefpersonen onder leiding van een dermatoloog.

Geen verplichte minimumafname