PAESE

PAESE

Paese Cosmetics is een cosmeticamerk dat een breed assortiment makeup en skincare aanbiedt. Het merk komt oorspronkelijk uit Polen en heeft internationaal aan populariteit gewonnen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

 

Paese richt zich op het creëren van producten die de natuurlijke schoonheid versterken en tegelijkertijd de huid voeden en verzorgen. Ze bieden een gevarieerd assortiment make-up producten, waaronder bases, primers, foundations, concealers, poeders, blushes, oogschaduw, eyeliners, mascara’s en lippenstiften. Hun make-up producten staan bekend om hun langhoudende formules, rijke pigmentatie en soepele applicatie.

Het assortiment bevat verschillende lijnen, waaronder een minerale lijn en een lijn met gepatenteerde technologie. De minerale lijn Paese Minerals maakt gebruik van minerale ingrediënten die de huid voeden en verzorgen, en toch een vlekkeloze afwerking bieden.

De Nanorevit collectie is als eerste en enige gebaseerd op formules van nanostructuurlipiden en stelt de huid in staat om de meest waardevolle eigenschappen van zwarte bessenzaadolie te benutten.

Volledig dierenproefvrij & milieuvriendelijk ontwikkeld

Actieve ingrediënten in elk product

Gepatenteerde technologieën & ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Geen verplichte minimumafname

Eigen productiefaciliteit & laboratorium in Polen