Arcocere

Arcocere

De ontharingsproducten van Arcocere worden geproduceerd door hoogwaardige Italiaanse fabrikanten, waardoor u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit voor in uw salon. Bij Delise Cosmetics bieden wij volgende producten van Arcocere aan:

  • Azzura Wax (stripwas): historische, kwalitatieve waxlijn die al jarenlang internationaal bekend is. Deze producten bevatten natuurlijke en synthetische harsen om een hoogwaardige productie te garanderen.
  • Depiwax (parels, zonder strips): professionele hot wax van hoge kwaliteit met bijenwas en Europese harsen. Verwijdert de haartjes met wortel en vertraagt de haargroei, waardoor de aanwezigheid van de haartjes na elke ontharing minder zichtbaar worden. Het product wordt gebruikt bij lage temperaturen, wat zorgt voor optimaal resultaat bij het verwijderen van haartjes op de bikinilijn, oksels en gezicht. Het product heeft een uitstekende elasticiteit waardoor de wax zich kan verspreiden over een groot oppervlak in slechts één applicatie.
  • Pre- en afterwax: innovatieve producten van hoge kwaliteit die geformuleerd en vervaardigd zijn met materialen van Europese oorsprong en uitermate geschikt zijn voor de behandeling van alle huidtypes. De meeste producten bevatten plantaardige oliën, Aloë Vera en essentiële pepermuntolie die zorgt voor een diepe reiniging en zuivering van de huid. De delicate geuren geven een uniek en intens wellness-gevoel.
  • Harspotwarmer: dit apparaat wordt geproduceerd in Italië, beschikt over een erkend certificaat en biedt 2 jaar garantie. Beschikt over een thermostaat, led-functionaliteit en een temperatuurregelaar.

Bijzonder geschikt voor de gevoelige en vochtarme huid

Zachte en hydraterende werking & elasticiteit

Geen vaseline en paraffine