PURLES

Purlés

De professionele cosmetica van Purlés wordt gemaakt in laboratoria die voldoen aan de hoogste productienormen – 80% van de producten wordt geproduceerd in Frankrijk en 20% in Spanje. Het systeem van grondige expertise samen met innovatieve technologieën zijn het handelsmerk van Purlés. Het resultaat is efficiëntie, de hoogste kwaliteit en de beste prestaties.

Het assortiment ontwikkelt zich voortdurend met nieuwe lijnen die geïnspireerd zijn op de meest recente prestaties in de esthetische geneeskunde, zoals chemische peelings, peptiden, retinol …

Focus

Het merkt focust specifiek op huidtypes en huidproblemen en biedt oplossingen door te werken met een uitgebreid gamma waaronder verschillende chemische peelings, alginaatmaskers, mesococktails … Deze intensieve behandelingen worden verrijkt met revolutionaire thuisverzorging en bestrijden enerzijds de tekenen van huidveroudering en garanderen anderzijds een optimaal antwoord op individuele huidbehoeften.

Ontdek alle producten uit het assortiment in onze productbrochure.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk Purlés. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website. Benieuwd om deze producten te ontdekken? Vraag een informatiepakket aan via onderstaande knop en/of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Cosmetica geïnspireerd op esthetische geneeskunde

Veganistische producten, vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, SLS, parabenen en minerale oliën.

Huidverbetering dankzij chemische peelings, alginaatmaskers, mesococktails …

Geen verplichte minimumafname