tweezerman

Tweezerman

Het merk Tweezerman is gespecialiseerd in beautytools voor gezichts-, nagel-, voet- en handverzorging. De vernieuwende en hoogwaardige producten van Tweezerman worden al jaren gebruikt door professionals in de schoonheidsindustrie.

Het Tweezerman pincet, de Slant Tweezer, is één van de populairste producten van het merk en is in de loop van de jaren meerdere malen onderscheiden met prestigieuze awards. De pincetten hebben een exclusief design en zijn verkrijgbaar in talloze, stijlvolle kleuren. De schuin aflopende punten zijn uitstekend geschikt om zelfs de fijnste haartjes te epileren.

Naast het Tweezerman pincet heeft u ook de keuze uit accessoires zoals spiegeltjes, scheerkwasten en bokkepoten. Tweezerman is ook het uitgesproken merk voor de verzorging van uw wimpers en wenkbrauwen. Krul uw wimpers met de ProMaster Lash Curler of gebruik de No Mess Mascara Guard voor het aanbrengen van mascara op uw wimpers zonder uw oogschaduw aan te tasten.

Voor onderweg kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de handzame Grooming Kit met minipincet, schaartje, nagelknipper en multifunctionele nagel-tool.

Focus op vakmanschap en precisie

Deskundige resultaten

Voor alle leeftijden, haartypes, huidtypes en teint

Geen verplichte minimumafname