Nailtime

Nailtime

Het luxueuze nagelmerk Nailtime creëert met zijn gespecialiseerde producten het gevoel van professionele nagels. Doelgericht geselecteerde ingrediënten, goede compatibiliteit en lange houdbaarheid zijn slechts enkele van de hoogtepunten van het veelzijdige en internationaal succesvolle merk uit Duitsland.

De veganistische, ademende nagellakken van de Duplex-lijn zijn dé blikvanger. De innovatieve nagellak is de eerste lak die met en zonder LED-licht kan worden gedroogd en is verkrijgbaar in een groot aantal gloednieuwe tinten.

De nagellak bestaat voor 85 procent uit plantaardige grondstoffen, heeft een lichte textuur en is gemakkelijk aan te brengen op de nagels. De lak is dunner dan een acrylnagel, maar toch bijzonder robuust en zeer duurzaam. Nagellakken van Nailtime zijn hebben een betrouwbare dekkracht en gaan – afhankelijk van de conditie van de nagels – 2 tot 3 keer langer meegaan dan klassieke nagellak zonder af te breken. Met behulp van een nagellakremover uit de Duplex-lijn kan de nagellak in enkele seconden voorzichtig worden verwijderd.

De eerste nagellak die met en
zonder LED-licht kan worden gedroogd

Doelgerichte ingrediënten, goede
compatibiliteit & lange houdbaarheid

Groot aantal gloednieuwe tinten
& trendy kleuren