Elemental Herbology

Elemental Herbology

Het verhaal en de producten van Elemental Herbology zijn gebaseerd op de vijf-elemententheorie uit de Chinese filosofie. Een overtuiging dat alle zaken in het leven, of het nu je lichaam, je huid of zelfs de seizoenen zijn, worden beïnvloed door vijf verschillende elementen, namelijk hout, vuur, aarde, metaal en water.

De unieke formule gaat de huidschadelijke effecten tegen van veroudering, ongezonde levensstijl en het milieu en geeft u een onmiddellijk langdurige resultaten. Het biedt ook een hydraterende oplossing voor pigmentatie en gevoelige huid. We geloven in ethische en duurzame huidverzorging en we zijn toegewijd aan het verminderen van afval, verantwoord inkopen en het respecteren van de wereld waarin we leven.

De vijf elementen

Hout, vuur, aarde, metaal, water. De oude Chinese filosofie vertelt ons dat alles in het leven is samengesteld en wordt beïnvloed door deze vijf verschillende elementen. Ze beïnvloeden wie we zijn, wat we voelen en ze kunnen worden beïnvloed door veel verschillende factoren, zoals onze levensstijl, voeding, stressniveaus, routine en de seizoenen.

Ontdek alle producten uit het assortiment in onze productbrochure. Voor meer informatie over Elemental Herbology en hoe u dit in de praktijk kan toepassen, kan u onze professionele brochure.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk Elemental Herbology. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website. Benieuwd om deze heerlijke producten te ontdekken? Vraag een informatiepakket aan via onderstaande knop en/of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Award-winnende producten op basis van natuurlijke en diervriendelijke ingrediënten

Veganistische producten, vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, SLS, parabenen en minerale oliën.

Geen verplichte minimumafname