Dou My Hands

DOU My Hands

DOU My Hands inspireert tot een nieuwe, hygiënische levensstijl met elegante en gebruiksvriendelijke handsprays, -washes en -lotions.

De handsprays van DOU bevatten hydraterende elementen die meer dan 99% van de bacteriën doden. Daarnaast zorgen ze voor intense hydratatie & verfrissing, zonder kleverig gevoel. De sprays zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en formaten.

Alle producten voldoen aan de essentiële eisen van de regelgeving & WHO-aanbevelingen en hebben een bewezen efficiëntie tegen virussen. Alle formules zijn daarbovenop goedgekeurd door dermatologen.

Naast de handige reisformaten van 45 ml zijn de ontsmettingssprays ook verkrijgbaar in luxe – en cabineverpakkingen van 500 ml. Deze kunnen steeds bijgevuld worden met grotere formaten van 1 of 5 liter. Perfect om coronaproof te werken in uw salon!

De luxueuze pompformaten kunnen bevestigd worden aan een muur of aan een houder van gepoedercoat staal. De stijlvolle collectie van DOU my hands is van Belgische kwaliteit en brengt elegantie in de wereld van handontsmetting.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk DOU My Hands. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website.

Intense hydratatie & verfrissing zonder kleverig gevoel

Verwijdert 99.99% van de bacteriën

Verkrijgbaar in 3 verschillende geuren

Dermatologisch getest