PATCHOLOGY

Patchology

Patchology is gespecialiseerd in gezichtsmaskers en eye gel patches die steunen op innovatieve patch technologieën. Deze verzorgingen bevatten intens hydraterende ingrediënten, waardoor er minder stappen in uw skincare routine nodig zijn.

Patchology gelooft in huidverzorging als zelfzorg en belooft schoonheid die beweegt op uw snelheid. Of u nu een quick-fix nodig hebt om uw drukke schema bij te houden of een verwenmoment om het wat rustiger aan te doen en tijd voor uzelf te nemen, het assortiment van Patchology is er om uw huid van top tot teen te verzorgen met uitstekende resultaten.

De wortels van Patchology liggen in de medische patchindustrie, tot het moment dat de oprichters zich realiseerden dat dezelfde technologie kon toegepast worden op huidverzorging.

Tegenwoordig bestaat Patchology uit een revolutionaire collectie ‘skintelligente’ maskers, hydrogels en vochtinbrengende crèmes ontworpen om de afgifte van uw huidverzorgingsingrediënten te versnellen, zonder dat er iets verloren gaat. Maximale effecten met minimale inspanning staan centraal. Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk PATCHOLOGY.