Jean D'Arcel

JEAN D’ARCEL

JEAN D’ARCEL is een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar professionele & hoogwaardige huidverzorgingsproducten produceert. De producten worden in meer dan 40 landen verdeeld, gespreid over de hele wereld.

Het uitgebreide gamma van JEAN D’ARCEL bevat gelaatsproducten, make-up, lichaamsverzorging, een mannenlijn, zonneproducten … waarbij huidverbetering steeds centraal staat. Geregeld komen er nieuwe producten, promotiesets en seizoensgebonden trendproducten op de markt.

Daarbovenop biedt JEAN D’ARCEL 5 medical beauty apparaten die elk verschillende probleemzones aanpakken en waarmee uitstekende resultaten behaald worden. Onder de toepassingen vallen onder andere microdermabrasie, needling, LED-therapie …

De productlijnen die JEAN D’ARCEL op de markt brengt hebben steeds een eigen look and feel en zijn dus duidelijk van elkaar te onderscheiden.
De producten zijn zuinig in gebruik. Dit wil zeggen dat u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om uw huid te verzorgen.

Het doel van JEAN D’ARCEL is om u als klant huidverzorgingsproducten en behandelingssystemen van topkwaliteit te bieden in een perfecte harmonie van effectiviteit en welzijn. Daarom kunt u kiezen uit producten volgens uw huidtype en binnen uw budget.

Door het gebruik van producten die aan uw huidtype aangepast zijn, krijgt uw huid de correcte verzorging en blijft ze in topconditie. De hoge concentraties aan werkstoffen die onze producten bevatten staan garant voor een snel resultaat. Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk JEAN D’ARCEL. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website van JEAN D’ARCEL

Volledig dierenproefvrij ontwikkeld

Werkt huidverbeterend

18 verschillende lijnen voor elk huidtype, budget of huidprobleem

Geen verplichte minimumafname

Bestaat al 60 jaar