Jean D'Arcel

JEAN D’ARCEL

JEAN D’ARCEL is een Duits familiebedrijf dat al ruim 55 jaar professionele huidverzorgingsproducten produceert. Zij bieden een hoogwaardig assortiment producten aan. Deze zijn steeds gebaseerd op de Franse cosmetica tradities in combinatie met de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

JEAN D’ARCEL is een heel actief bedrijf en verdeelt hun producten in meer dan 40 landen gespreid over de hele wereld. Ook op vlak van productontwikkeling staan ze niet stil. Geregeld komen er nieuwe producten en promotiesets op de markt.

Het grote gamma van JEAN D’ARCEL bevat gelaatsproducten, make- up, lichaamsverzorging, een mannenlijn, zonneproducten… . Ook komen er geregeld seizoensgebonden trendproducten uit. Al deze producten zijn op biologische basis en volledig dierenproefvrij ontwikkeld.

De productlijnen die JEAN D’ARCEL op de markt brengt hebben steeds een eigen look and feel en zijn dus duidelijk van elkaar te onderscheiden.
De producten zijn zuinig in gebruik. Dit wil zeggen dat u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om uw huid te verzorgen.

Het doel van JEAN D’ARCEL is om u als klant huidverzorgingsproducten en behandelingssystemen van topkwaliteit te bieden in een perfecte harmonie van effectiviteit en welzijn. Daarom kunt u kiezen uit producten volgens uw huidtype en binnen uw budget.

Door het gebruik van producten die aan uw huidtype aangepast zijn, krijgt uw huid de correcte verzorging en blijft ze in topconditie. De hoge concentraties aan werkstoffen die onze producten bevatten staan garant voor een snel resultaat. Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk JEAN D’ARCEL. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website van JEAN D’ARCEL

Volledig dierenproefvrij ontwikkeld

Werkt huidverbeterend

19 verschillende lijnen voor elk huidtype, budget of huidprobleem

Geen verplichte minimumafname

Bestaat al 60 jaar