De multifunctionele behandelingstafel Veda past door de mooie materialenmix en het tijdloze design in elk interieur. Een grote verscheidenheid aan behandelingen is mogelijk dankzij de doordachte functionaliteiten. Deze bieden de klant een optimaal comfort.

De massagetafel kan makkelijk in de hoogte versteld worden. Daar stopt het niet want ook de rug- en beenpartij van het ergonomisch ligvlak kunnen onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie ingesteld worden. Wat voor een heerlijk ligcomfort zorgt.

Voor optimaal comfort tijdens de behandeling is het mogelijk om bij deze behandelingstafel de armleuningen naar beneden te klappen of te verwijderen.

Het exclusief bewerkte kunstleder heeft een enorm zacht gevoel en creëert een groot gevoel van welzijn en ontspanning. De halssteun die uittrekbaar is en het uitneembare hoofduitsparingselement vervolledigen dit gevoel.

Onder de stoel is er een ruime legplank aanwezig. Deze is enorm handig in gebruik tijdens de behandeling. Door de grote hoeveelheid aan plaats kunt u alle benodigdheden op deze plank uitzetten. Om de stoel compleet in de omgeving te laten passen werd de plank uit een tint hout vervaardigd die in elk interieur goed uitkomt.

De Veda is in elke situatie eenvoudig te hanteren dankzij de eenvoudige besturing. Ook is het per memoryfunctie mogelijk dat u een voorkeursfunctie voorprogrammeert. Zo kunt u uw tafel voor iedere behandeling snel op de ideale stand plaatsen.

veda-verzorgingstafel.jpg