Nailcare Manon

Nailcare Manon

Alle producten van Nailcare Manon staan voor kwaliteit, innovatie & uitstraling. De gellijn NCM bestaat uit verschillende producten en geeft twee tot vier weken mooie verzorgde nagels op de handen. Op de voeten blijven deze zelfs zes tot acht weken mooi zitten.

De NCM gellak is verkrijgbaar in meer dan 70 verschillende kleuren en in French Manicure. Deze kan gebruikt worden op de natuurlijke nagel, tussen een gelnagel of over een acrylnagel. De gellak kleuren moeten gecombineerd worden met de NCM basis gellak en de NCM gellak top.
De NCM Soak Off gellak verstevigt de natuurlijke nagel en is in tien minuten af te weken.

De NCM Bouwgel is een zeer sterke gel met een blijvende hoogglans. Deze is makkelijk aan te brengen en hardt zeer snel uit. Hierdoor duurt een behandeling korter en kunnen er meer behandelingen op een dag gedaan worden.

De NCM All In One Sculpture Clear Gel maakt het mogelijk om met een simpele techniek elke teennagel te corrigeren. Deze elastische kunststof is het antwoord op mycosenagels, stootnagels, ingegroeide nagels en gebroken nagels. Daarnaast is het product geheel transparant voor een ultieme schimmelcontrole.

Delise Cosmetics is officieel verdeler van het merk Nailcare Manon. Meer informatie over het merk ontdekt u op de officiële website.

 Kwaliteit, innovatie & uitstraling

Meer dan 70 gellak kleuren van 15 ml & 25 kleuren in miniformaat (5 ml)

Alle toebehoren voor een perfecte manicure/pedicure